Erkekler İçin Cilt Ve Saç Bakımı Nasıl Yapılır

  • -
Erkekler İçin Cilt Ve Saç Bakımı Nasıl Yapılır, Erkekler İçin Cilt Ve Saç Bakımı, erkek cilt bakımı, erkekleriçin cilt bakımı, erkelere cilt bakımı, erkelere yüz bakımı, erkeler için saç bakımı, erke saç bakım, erkek, cilt bakımı.


Eğer yüzünüzü ılık suyla yıkarsanız cildiniz traş için daha uygun hale gelecektir. Esasen yüzdeki kıllar ıslandığında kabarırlar ve bu nedenle de traş edilmeleri daha kolay bir hale gelir. Her zaman sakalın uzadığı yönde traş olun ve traş bıçağını sıcak suyla sık sık durulayın. Cildin tahriş olmasını önlemek için traş bıçağınızı haftada bir yenileyin Sürekli traş olunması da cildin tahriş olmasına neden olan bir başka unsurdur. Mümkün olduğunda cildinizin sağlıklı bir şekilde kendisini yenilemesine yardımcı olması için arada bir birkaç günlüğüne traş olmamanızı tavsiye ederiz.


Traş kremleri genelde, cildiniz için pek sağlıklı olmayan alkol maddesi içerir ve bu alkol da cildinizin kurumasına neden olabilir. Bunun yerine, cildiniz için daha iyi ve yumuşak bir çözüm olan Oriflame''in Aloe Yüz Yıkama Kremi gibi bir temizleyici kullanın. Oriflame Yüz Fırçası da traş kreminin köpüğünün daha da zenginleşmesine yardımcı olacaktır!Traştan sonra cildiniz hassaslaşırsa yanma hissi uyandıracağı için bir aftershave veya eau de toilette kullanmamaya çalışın. Bunun yerine yüzünüzde Oriflame''in Aloe Ferahlatıcı Tonik''ini kullanın! Aloe Vera, mükemmel iyileştirici özellikleri olan bir bitki özüdür.


Gözlerinizin çevresine düzenli olarak göz kreminin sürülmesi, gözünüzün çevresindeki ince çizgileri, yorgunluk belirtilerini ve koyu renkli halkaları azaltacak ve cildinizin daha diri dinç görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca, iyi bir gece uykusunun da harikalar yarattığını unutmayın!Cildiniz gri ve yorgun görünüyorsa, cildinizi tekrar canlandırmak için haftada bir kere yüzünüze bir maske uygulayın.


Erkekler- Saçlarınız için öneriler
Saçınızı yumuşak bir masaj yaparak ve fazla şampuan kullanmadan yıkayın ve bol suyla durulayın! Gözenekleri kapatmak ve saç derisini yenilemek için soğuk su ile son durulamayı gerçekleştirin. Saç kaybının sebeplerinden biri kan dolaşımının hızının azalması olabilir. Saçınızı sırasıyla ılık ve soğuk suyla yıkayarak kan dolaşımını iyileştirin. Ayrıca güzel bir masaj da kan dolaşımının hızını arttıracaktır. Yaz aylarında, güneşin saçlarınız üzerindeki kurutucu etkisini önlemek için bir şapka kullanmanızı tavsiye ederiz.

Popüler Yazılar