Cilt Beyazlatıcı Bitkisel Kremler Ve Maskeler

  • -
Cilt Beyazlatıcı Bitkisel Kremler Ve Maskeler, Beyazlatıcı Bitkisel Kremler Ve Maskeler, Beyazlatıcı bitkisel kremler, beyazlatıcı bitkisel krem, beyazlatıcı kremler, beyazlatıcı krem, bitkisel krem, bitkisel kremler, beyazlatıcı maske, beyazlatıcı yüz maskesi, beyazlatıcı cilt maskesi, beyazlatıcı ten maskesi, beyazlatıcı bitkiler, beyazlatıcı ve leke giderici cilt maskeleri, evde yapılan beyazlatıcı doğal maskeler, evde yapılan cilt beyazlatma maskeleri, cilt beyazlatan doğal öneriler, doğal önerilerle cildinizi beyazlatın, cilt bakım maskeleri ile yüzünüzü beyazlatın.

Cilt Beyazlatıcı Krem Hazırlama

Malzemeler

*Bir tane misket limonunun suyu

*İki çorba kaşığı bal

*60 gram sade yoğurt

Malzemeleri iyice karıştırarak krem kıvamına getirin. Hazırladığınız beyazlatıcı kremi güneş lekelerinin ya da yaşlanmadan kaynaklı oluşan lekelerin üzerine masaj yaparak sürün. Kremin cilde iyice nüfuz etmesi için yarım saat bekletin. Ilık suyla yıkayarak durulayın. 

Cilt beyazlatıcı kremi haftada iki defa uygulayabilirsiniz.

Sitemizde evde yapabileceğiniz yüzlerce doğal cilt bakım maskesi tarifi mevcuttur. Siz de cildinize uygun cilt bakım maskelerini bulun ve hemen güzelleşmeye başlayın.

Popüler Yazılar