Boyun Bakımı Nasıl Yapılır Boynunuza Bakım Kremi Ve Masajla Bakım Yapın Kırışmasın

  • -
Boyun Bakımı Nasıl Yapılır  Boynunuza Bakım Kremi Ve Masajla Bakım Yapın Kırışmasın, Boyum Bakımı için Masaj Yapın, Boyun Kırışıklığı için Bakım Kremi Kullanın, Boyun Kırışıklığı İçin Masaj Yapın, Boyun Bakımı. 

Boyun Bakımı Yapın Boynunuz Kırışmasın
Boyun özellikle kadınlarda yaşı belli eden bölümlerin başında gelmektedir. Boyun derisi son derece hassas bir yapıya sahip olduğu için çok çabuk kırışır. Bundan dolayı boynumuz özel bir ilgi ve bakım ister. Güzel bir boyuna sahip olmak için biraz vakit ayırarak bakım yapmak yeterli olacaktır.

Her gece yatmadan önce, boyun bölgesine  önce tonik ardından da besleyici bir krem  uygulayarak masaj yapmanız gerekir. Bakım kremi  ve masaj cildin yorgunluğunu alır ve cildi canlandırır

Masajı uygularken elinizle boynunuza daireler çizin. Masaj hareketini boğazdan enseye doğru yapın, sağ eliniz  sol tarafta, sol eliniz ise sağ tarafta olmalıdır.

Masaj yaparken öncelikle kırışıklıkları parmak ucuyla ovuşturun, daha sonra da yüzün alt çevresini baş ve orta parmaklarla hafifçe sıkıştırın. Elinizin ters kısmını kullanıp, çenenin altına vurarak hareketler yaparak masajlı tamamlayın.

Canlılığını kaybetmiş dokular için uyarıcı losyonlar kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı bitki özleri, kan dolaşımını hızlandırma ve rahatlatıcı özelliklere sahiptir, onları da tercih edebilirsiniz.  

Popüler Yazılar